Ännu en förlorade själ

Jag vill börja med att ta en tyst stund för gustav som gått förlorad i bloggträsket...
..Sen kommer jag inte på något. Jag vill skriva om våran skola och "art & science" men det funkar inte, det låter bara som arga insändare. Om någon kommer på något så får ni väll kommenter men jag kommer inte på något, jag vet bara att det suger stenhårt. Men nåt som inte suger stenhårt det är DK han kastar tunnor stenhårt!

/ Big J and a D and a K

gustav, you don't do nothing right.

Oh don't I!

/jonte

En xbox har inga hörn.

Hej! Eftersom Jonathan har släppt in mig i hans liv och därefter hans blogg så ska jag berätta lite om mig själv. Jag heter Gustav och har flera gånger under min livstid lovat mig själv att jag aldrig ska börja blogga. Men nu sitter jag här och skriver mitt första blogg-inlägg någonsin. Illa.

Blod Bloood BloooooooooooOOOoood!

Idag fick jag ett sår som blödde.
Sen fixa jag ett års unlimited gym på natulius. Tur att ingen läser för jag hade tänkt överaska Gustav imorgon.
Sen så kollade jag tillbaka på lita gammla minnen, usch fy ve och skam jag tror jag spyr jag vet inte om det är blod brist. jag har iallafall varit en riktig idiot tur att den tiden är förbi.
Sen så skrev jag ett inlägg om en galen sosse
Sen tog jag bort det och nu är jag här, det här är föressten det första inlägget om mitt privatliv ... ganska så låg nivå;)


English

Hi everybody
half of me is amerikan so my cousin suggested i'd write a blog post in english. So this is kinda fun. Now thers like 1 BILLION people who can read this X) I thoght i'd try to explain the picture of a man  in a"Hitler mustache"  further down the page. He's the leader of the Swedish Nationalist party Sverigedemokraterna (The Swedendemokrats) He's claiming that he's not rasist and I disagree. Hitler was a terrible man and so is he.

Öriginalvideo by: Ben


Här

Graffiti workshop på kronan

SPRAY!
_________________________________________________________theBLOB!
_________________________________________________________UFO
_________________________________________________________


En av mig och en av Daniel Diaz

Skor och kläder

Tjennare
Jag vet inte om det bara är jag men det känns som att dom flesta som bloggar bloggar om skor eller kläder?
Liksom det finns ju inte så många killar som bloggar och det finns inte så många tjejer som inte bloggar om kläder.
Det måste ju finnas flera miljoner bloggar om skor och kläder. I Sverige får vi ju skriva om vad vi vill, yttrandefrihet du vet, men så har alla en monsterlåsning på kläder? HALLÅ!? Min blogg handlar inte om skor eller kläder den handlar ju om ... mer intressanta... saker...;) iallafall:
LÄNGE LEVE MÅNGFALDEN och yttrandefrihet!
/Big J

theBLOB

Tjenare
Först vill jag berätta att imorgon eller senare idag (bror på hur lat jag är.) kommer den första filmen så jag skriver lite mer då.  Sen vill jag säga om Bloggnamnet att "theBLOB" och "BLOB" var ganska så upptaget menmenmen jonathantantan funkar ju bra:D
över till dig Mr. Ericsson
/Jonathantantan

Bevara manligheten!

Nuförtiden är det mycket snack om hur kvinnor behandlas illa och får lägre lön och så. Jag tycker ju såklart att det är fel, alla är lika värda och borde behandlas jämnlikt. Men vad har vi män egentligen förutom våra chefspositioner och sportbilar? Ingenting! Med dagens genteknik så behövs inte vi längre och det dröjer nog inte länge förs vi försvinner. män blir en av dom där sakerna som ingen längre använder. Å den andra sidan tror jag att vi kan göra något för att förhindra den här hemskheten, BEVARA MANLIGHETEN! Alla lastbilschaffisar och skogsarbetare måste sluta gömma sig och vi måste fortsätta mecka med våra bilar, dricka bärs, tävla, se på tv6, stå på hemmaläktaren, fuska, och vad ni än gör starta inte nå jäkla bloggar!;)
http://www.youtube.com/watch?v=uLTIowBF0kE&feature=channel
/jonteponte

Sverigedemokraterna

Jimmy Åkesson: En ulv i fårakläder


Välkommna!!!

Nu är jag nästan helt färdig med designen till denna nya blogg. I framtiden kommar ni kunna läsa om allt ifrån musik till politik, jag kommer att lägga upp några av mina musikvideor och ett par bilder så jag hoppas att ni som läst det här fortsätter att skriva in "jonathantantan" i sökfältet;)

Mitt första inlägg

först men inte störst

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0